Veelgestelde Vragen

Bestelling

Tot wanneer kan ik mijn bestelling plaatsen?

Bestellen kan tot woensdagavond 22u. De levering is dan voorzien op vrijdag tussen 8u en 17u. Op de leveringsdag zelf ontvang je nog een bericht met het exacte uur.

Krijg ik een factuur?

Jazeker! Nadat je bestelling is geplaatst, gaan onze keukenchefs aan de slag en maken ze jouw bestelling klaar. Eens de bestelling klaarstaat, ontvang je via e-mail je factuur! En dat is beter voor het milieu ;)

Maaltijden

Hoelang kan ik mijn gerechtjes bewaren?

De chefs van Amitude werken met uiterst verse producten zoveel mogelijk van lokale telers. Onze verse maaltijden worden op een voedselveilige manier zonder zuurstof verpakt worden. Daarom blijven ze na levering nog minstens 7 dagen houdbaar. De meeste gerechten kan je ook perfect invriezen.

Kunnen de gerechten ingevroren worden?

Jazeker, de meeste van onze gerechten kunnen perfect ingevroren worden!

Hoe warm ik mijn gerechtjes op?

De maaltijden van Amitude smaken altijd het best als ze worden opgewarmd in een voorverwarmde heteluchtoven van 180°c gedurende 15 minuten. De bakjes mogen in de oven, enkel de folie dient afgesneden te worden. Serveer onze gerechten op een bord voor een optimale beleving!

Gebruiken jullie toegevoegde bewaarmiddelen kleurstoffen of smaakversterkers?

AB-SO-LUUT NIET!

Wij werken met lokale producten, rechtstreeks uit de Noordzee of het veld. Door deze korte keten, zijn onze producten bij aankomst nog super kraakvers en vol natuurlijke smaak!

Ik heb een allergie, wat nu?

Bij onze producten staan steeds de allergenen vermeld.

interessant om te weten: wij werken op een heel authentieke manier, dus geen grote industriële machines. Wij creëren al onze gerechten in dezelfde keukenruimte. Hierdoor kunnen er steeds sporen van andere allergenen aanwezig zijn in onze producten.

Betaling

Waarom zijn er bezorgkosten en hoeveel bedragen die?

Onze chauffeur brengt de bestelling in een gekoelde bestelwagen tot bij jou.

Wij beseffen dat transportkosten nooit leuk zijn om te betalen, maar wedden dat je zo toch veel meer uitspaart dan zelf te moeten koken?

Hoeveel kost de verzending?

**Een bestelling boven de € 70 wordt gratis geleverd.
**< € 70 maar > € 40: verzendkost van € 7,75
**< € 40: verzendkost van € 16,5

Levering

Leveren jullie overal in België?

Onze logistieke partner verzorgt voor ons de levering over héél België. Wij leveren dus ook tot bij jou!

De levering gebeurt bovendien met gekoelde bestelwagens, zo komen onze producten bij jou kraakvers toe!

Ik ben niet thuis op het moment van leveren, kan mijn bestelling aan de deur gezet worden of bij de buren?

Onze maaltijden moeten steeds gekoeld blijven en de koude keten mag niet onderbroken worden. Zo blijven al onze gerechten vers en gezond :)

De dag van levering krijg je een email met het uur wanneer je bestelling wordt geleverd. Indien je niet thuis bent, kan je kiezen om de bestelling op een ander adres of de dag nadien te laten leveren.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Wij leveren op vrijdag in heel België tussen 08u00 en 17u00.

De dag van levering krijgt u een bericht met het exacte uur van levering.

Kan ik mijn bestelling laten leveren op mijn werk?

Jazeker, wij leveren ook op kantoor! Zo hoef je na een drukke werkdag niet meer naar de winkel en win je kostbare tijd :)

Bereiding

Hoe warm ik mijn gerechtjes op?

Onze gerechten smaken altijd het best als ze worden opgewarmd in een voorverwarmde hetelucht oven van 180°c gedurende 15 minuten. De bakjes mogen in de oven, enkel de folie dient afgesneden te worden. Serveer onze gerechten op een bord voor een optimale beleving!